Maurice terug in topvorm na herstel en indrukwekkende fietsprestatie!

Zoals jullie eerder hebben gelezen, heeft Maurice in 2022 en 2023 te maken gehad met wat tegenslagen. Eerst raakte hij betrokken bij een fietsongeluk en kort daarna maakte hij een verkeerde afsprong, wat resulteerde in meerdere breuken en een aantal ziekenhuisbezoeken. Deze blessures beperkten hem tijdelijk in zijn werk en dagelijkse bezigheden. Het was een zware periode voor hem, maar wie Maurice kent, weet dat hij niet snel opgeeft!

We zijn inmiddels halverwege 2024 en het goede nieuws is dat de breuken volledig hersteld zijn. Sterker nog, Maurice is weer helemaal terug op de fiets – en hoe! Afgelopen juli voltooide hij zijn eerder geplande, maar uitgestelde fietstocht. En dit was niet zomaar een tocht, maar een echte uitdaging van formaat.

In slechts één week tijd fietste Maurice, samen met een groep vrienden, door de prachtige en uitdagende bergpassen van Europa. Hij begon in Italië, waar hij de beruchte Stelviopas en Gaviapas beklom. Daarna vervolgde hij zijn tocht in Frankrijk, waar hij de legendarische Mont Ventoux trotseerde, gevolgd door de beroemde Alpe d’Huez en de zware Col du Télégraphe-Galibier.

Tijdens ons teamuitje heeft het team hem dan ook een welverdiende fietsmedaille overhandigd, als teken van hoe trots we op hem zijn. Een klein gebaar voor een enorme prestatie!

Deze prestatie is niet alleen een bewijs van zijn fysieke herstel, maar ook van zijn doorzettingsvermogen en liefde voor het fietsen. Maurice laat zien dat je, zelfs na flinke tegenslagen, met de juiste mindset en geduld je doelen kunt bereiken. We zijn enorm trots op hem en kunnen niet wachten om te zien wat zijn volgende avontuur zal zijn!

Gefeliciteerd, Maurice, met deze fantastische prestatie!