Nooit meer vergeten je oefeningen te doen

Voortaan kun je je oefeningen eenvoudig ontvangen via onze ZorgApp, sms of e-mail. Zo wordt het voor jou een stuk makkelijker om altijd en overal toegang te hebben tot de oefeningen die speciaal voor jou zijn samengesteld.

Het doen van oefeningen is een essentieel onderdeel van je herstel- of revalidatieproces. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om precies te onthouden welke oefeningen je moest doen, vooral na je afspraak. Daarom stellen wij een oefenprogramma voor je samen dat je direct kunt ontvangen op je smartphone via de ZorgApp, sms of e-mail. Zo heb je je oefeningen en video’s altijd binnen handbereik en kun je ze op elk moment bekijken, waar je ook bent.

Wat deze aanpak zo prettig maakt, is dat je de oefeningen in je eigen tempo kunt doen. Komt een bepaalde oefening wat moeilijker over en wil je deze vaker bekijken? Geen probleem. Wil je de video’s delen met iemand die je helpt tijdens je herstel? Ook dat kan! Zo kun je de mensen om je heen nog meer betrekken bij jouw behandeling. Bovendien kun je zelfs een reminder instellen, zodat je nooit vergeet je oefeningen te doen.

Ons doel is om jouw herstel zo eenvoudig en effectief mogelijk te maken. De informatie is altijd toegankelijk, waardoor je niet hoeft te wachten tot je volgende afspraak om verder te gaan met je oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je je behandeling goed kunt volgen en sneller resultaat kunt boeken.

Samen werken we stap voor stap aan jouw herstel, op een manier die bij jou past!