Hoe is het met Maurice?

Beste mensen,

Zoals sommigen van jullie wellicht wisten, was ik in training om eind juni een paar dagen in Frankrijk een aantal Alpencols te gaan beklimmen waaronder de Alpe d’Huez. Helaas zal ik deze uitdaging tot een later tijdstip moeten uitstellen…

Ik ben in het Pinksterweekend gevallen met de racefiets. Ik ben gevonden door een oplettende wandelaar die mij heeft horen vallen. Van het ongeluk zelf weet ik niets meer. Niet van de val, niet van de ambulance, niet van de spoedeisende hulp, onderzoeken/foto’s helemaal niks…

De schade: 5 gebroken ribben, een gebroken schouderblad en sleutelbeen, een kleine klaplong en een hersenschudding…

In eerste instantie leken alle breuken “mooi” in lijn, maar helaas heeft er na een aantal dagen toch wat standsverandering plaatsgevonden waardoor ik toch geopereerd moest worden. Ze hebben mijn sleutelbeen vastgezet met een plaat en ik zal hier nog wel even van moeten herstellen.

Mijn collega’s doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk te helpen en daar waar mogelijk zoveel mogelijk behandelingen van mij over te nemen. Ikzelf zal er alles aan doen om zo snel mogelijk te herstellen en weer lekker aan het werk te kunnen!

Ik wil jullie bedanken voor alle lieve en opbeurende kaarten en mailtjes en mocht er in de tussentijds iets zijn dan ben ik te bereiken via mauricelooijen@fysiotherapie-ruesink.nl

Ook voor eventueel overleg blijf ik beschikbaar. Hiervoor kun je een bericht achterlaten voor telefonisch contact via de assistente of bereikbaarheidsservice. Ik zal niet altijd direct kunnen reageren, maar zal dit wel altijd proberen zo snel mogelijk te doen. Schroom niet om contact op te nemen.

Ik hoop op jullie vertrouwen en begrip!

Tot snel,

Maurice