Joost bezoekt online ParkinsonNetCongres 2021

Op 31 mei vond het ParkinsonNet Congres 2021 plaats. Geheel Coronaproof werd dat dit jaar online georganiseerd. Sinds 2012 neemt Joost deel aan ParkinsonNet en daardoor was hij dan ook virtueel aanwezig op het congres.

Dat wil zeggen: bij hem thuis op de bank achter de iPad. En met het mooie weer van die dag, was dat nog niet eens zo’n straf. Met de ramen open heeft hij toch ook nog wat lentezon meegenomen. Op de foto is nog een gedeelte te zien van het pakket, wat vooraf thuis gestuurd was door de organisatie. De meegeleverde chocoladereep was tijdens het maken van de foto eigenlijk al op. 

Van 9 tot 17 uur leek het vooraf een hele zit te worden. Maar dit is voorbij gevlogen. Het programma was tjokvol met interessante sprekers en onderwerpen. Geavanceerde behandelingen, houdingsproblemen bij de ziekte van Parkinson, het belang van goede nachtrust… Zomaar een greep uit de informatie die deze dag gedeeld is.

Het thema van het congres was ‘Verbonden door passie’. De 2518 aanwezigen waren deze dag dan ook verbonden door hun passie voor het leveren van de best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson. En verbonden door een zeer goede internetverbinding!