Kom in beweging met AV Gelre

Fysiotherapie Ruesink werkt al geruime tijd samen met AV Gelre in Dieren. Binnen onze praktijk zetten Maurice en Erdem zich in voor de leden van deze atletiekclub, om blessures te voorkomen en behandelen.

AV Gelre heeft de ambitie om een breder publiek in de regio aan te moedigen om actief te bewegen en te sporten. Ze bieden hiervoor twee speciale programma’s aan: All Stars en Start to Run.

All Stars

Dit programma is voor iedereen die op een gezonde en blessurevrije manier aan zijn of haar fitheid wil werken. Ook sporters die na een blessure opnieuw willen beginnen, vinden hier nieuwe uitdagingen. All Stars Running & Walking is een aantrekkelijk alternatief voor hen die het reguliere sportaanbod te intensief vinden. Op woensdagochtend staat de training in het teken van bewegen, ontmoeten en plezier. Meer informatie is te vinden op de website van AV Gelre.

Start to Run

Dit programma is bedoeld voor iedereen die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen. In slechts 8 weken werk je naar het doel om 3 km achter elkaar te kunnen hardlopen. Na afloop kunnen deelnemers individueel doorgaan of aansluiten bij groep 1 van AV Gelre. Aanmelden kan via de website van AV Gelre. Start to Run begint op 2 maart.

Samen met AV Gelre streven we ernaar om een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen. Laten we samen werken aan het welzijn van de gemeenschap en plezier beleven aan beweging!