Maurice, Erdem en Joost koken buiten

Op donderdag 13 juni waren Maurice, Erdem en Joost van de partij bij een geweldige kookworkshop ‘buiten koken op houtvuur’, georganiseerd door De Buitenkokers. Dit gezellige uitje stond op de agenda van Coöperatie IJsselstromen, het netwerk van zorgverleners uit Doesburg en omstreken.

Op het prachtige terrein van De Hooijmaat in Arnhem werden ze hartelijk ontvangen. Samen met vele andere zorgverleners hebben ze de avond doorgebracht met koken boven open vuur. Op het menu stonden gevarieerde gerechten met groenten, vis en vlees. Ze hebben onder andere vis gerookt in de oven, bietenburgers gebakken, sauzen bereid en smakelijke spreads op gegrild brood gesmeerd. Als kers op de taart stond er een heerlijke applecrumble uit de Dutch Oven op het programma.

Naast het smullen was er ook volop tijd om collega’s weer te zien en gezellig bij te kletsen. Dit versterkt de teamgeest en bevordert de samenwerking binnen de gezondheidszorg in de regio Doesburg, wat bijdraagt aan een succesvolle samenwerking gedurende de rest van het jaar.