Telefonische bereikbaarheid van onze praktijk

U wil graag een afspraak of u heeft een vraag aan een van onze fysiotherapeuten? Hoe komt u het gemakkelijkst met ons in contact? Dat kan via de telefoon, email, onze website of via WhatsApp.

Op dinsdag en donderdag neemt Manon de hele dag de telefoon aan en op maandag en vrijdag doet zij dit in de ochtend. Zij werkt deels op onze locatie in de Linie en deels vanuit huis. Zij kan voor u een afspraak inplannen of eventueel een boodschap doorgeven. Indien nodig wordt u dan teruggebeld door de desbetreffende persoon.

Wanneer Manon niet werkt is de telefoon doorgeschakeld naar een telefonische bereikbaarheidsservice. Dit doen we omdat we vinden dat we goed bereikbaar moeten zijn. U krijgt dan iemand van deze telefoonservice aan de lijn.

Zij kunnen geen afspraak voor u maken, maar geven wel direct uw boodschap via e-mail aan ons door. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Als u ons belt op een woensdag of een maandag- en vrijdagmiddag is de kans dus groot dat u de telefoonservice aan de lijn krijgt. Uw bericht komt dan wel altijd bij ons aan! Het duurt op deze momenten echter iets langer voordat u antwoord krijgt, omdat onze fysiotherapeuten u alleen kunnen terugbellen wanneer zij niet in behandeling zijn.

Andere manieren om ons te bereiken

Op werkdagen zijn wij tussen 8:00-18:00uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze uren krijgt u onze voicemail, waar u een bericht voor ons op kunt inspreken. Deze voicemail komt dan als een email-bericht bij ons binnen en wij kunnen deze vanaf elke locatie afluisteren.

Onze praktijk is ook via WhatsApp bereikbaar. En dan wel gewoon via ons eigen vertrouwde nummer 0313-427654. Als u dit nummer opslaat in uw contacten kunt u via WhatsApp een gesprek starten.

Wilt u alleen een afspraak maken kan dat ook via ons online afsprakenformulier. Hiermee verschaft u ons direct met alle nodige informatie. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Wij zijn altijd bereikbaar via ons algemene e-mailadres info@fysiotherapie-ruesink.nl of via de e-mail adressen van één van onze medewerkers.