Uitgelicht: Manon Klunder

Het afgelopen jaar lichtte wij iedere maand een lid van ons team uit in onze nieuwsbrief. In december is het de beurt aan het “nieuwste” lid van ons team, onze secretaresse Manon Klunder. Deze maand is zij alweer een jaar bij ons werkzaam.

Toen de vorige secretaresse Yvonne haar pensioen aankondigde, moesten wij op zoek naar een nieuwe spil van de praktijk. Gelukkig hebben wij deze gevonden in Manon. Zij heeft zich het afgelopen jaar onmisbaar gemaakt voor ons team.

Ervaring

Nadat zij haar opleiding MEAO Secretarieel heeft afgerond, is ze als secretaresse bij verschillende organisaties gaan werken. Op het hoofdkantoor van Coop Supermarkten heeft ze 6 jaar als receptioniste gewerkt. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan, die ze uitstekend kan toepassen bij ons in de praktijk.

Een week na haar start viel Herbert plotseling voor een langere periode uit vanwege gezondheidsklachten. En na het eerste kwartaal van het jaar kwam alles in de praktijk plotseling zo goed als stil te liggen vanwege de coronapandemie. Direct heeft Manon dus aan kunnen tonen haar “mannetje” te kunnen staan en ons team uitstekend te kunnen ondersteunen in roerige tijden.

Niks te veel

Voor Tirza en Barbara is Manon een hele fijne aanvulling op het team. Ook buiten het werk om hebben zij regelmatig contact en Manon vond dan ook gauw haar plekje in het team. Joost en Maurice waarderen met name de inzet van Manon. Ze neemt hen daarmee bergen werk uit handen en niks is haar te veel. Herbert is blij dat we met Manon een waardige opvolger hebben gevonden van Yvonne.

Met haar man Ray en haar twee dochters woont Manon in Doesburg. In haar vrije tijd bakt en kookt Manon erg graag. En regelmatig leeft zij zich uit bij de bootcamp. Manon werkt op de dinsdag en donderdag de hele dag. Op maandag en vrijdag werkt zij in de ochtend en aan het eind van de dag. Mocht u op een van die dagen met ons contact op willen nemen, staat Manon u graag te woord. En daar zijn wij in ieder geval heel erg blij mee!