De intake voortaan thuis rustig invullen

Bij het eerste bezoek aan een fysiotherapeut wordt een anamnese afgenomen. Dit wordt ook wel intake genoemd. Deze intake is nodig om een goede diagnose te kunnen stellen en een behandelplan op te stellen. Het is verplicht dat deze intake goed administratief verwerkt wordt in een patiëntendossier.

Sinds enkele maanden werken wij in onze praktijk met de online intake. Door de intake digitaal te versturen naar onze patiënten, kunnen deze zich thuis alvast rustig inschrijven. Tegelijk is een groot gedeelte van de verplichte administratie afgerond, zodat wij meer tijd voor onze patiënten hebben.

De online intake is een soort stappenplan waar de patiënt zelf doorheen loopt. Zo krijg je nuttige antwoorden en kan je makkelijker de diagnose stellen in de praktijk.

Hoe werkt de Online Intake?

Wanneer u een afspraak voor een eerste consult maakt, zetten wij de vragenlijst voor u klaar zodat u deze thuis op een rustig moment kan invullen.

Na het afronden van de vragenlijsten wordt deze weer automatisch naar ons teruggestuurd. Met één druk op de knop worden de gegevens overgenomen in ons administratieprogramma. Tijdens het bezoek kan er samen met uw fysiotherapeut nog wijzigingen aangebracht worden.

Dit scheelt een hoop administratietijd, waardoor er meer tijd tijdens het eerste consult overblijft voor u als patiënt. Hier plukt u dus de vruchten van!