Zomerstop van de beweeggroep in juli en augustus

Vanwege de zomer zal de Doesburg Beweeggroep in juli en augustus even op pauze gaan. In september gaan we dan weer sportief van start.

Joost, onze geriatriefysiotherapeut in de praktijk, leidt de groep. Met zijn specialisatie in beweging voor ouderen en zijn rol als buurtsportcoach ouderen bij Doesburg Beweegt, zorgt hij voor deskundige begeleiding.

Deze beweeggroep is tot stand gekomen in samenwerking met Doesburg Beweegt, met als voornaamste doel het aanbieden van toegankelijke sportmogelijkheden voor mensen van 55 jaar en ouder. Gedurende een actief uur van sport en spel zorgen we ervoor dat de deelnemers op een verantwoorde manier flink in beweging komen. Onze prioriteit ligt bij beweging op het niveau van de deelnemers zelf en het bevorderen van een gezellige sfeer. Onze groep is divers en biedt mogelijkheden voor mensen van alle conditieniveaus om aan hun gezondheid te werken.

De Doesburg Beweeggroep komt elke donderdag samen van 11:00 tot 12:00 uur in De Beumerskamp in Doesburg. De kosten bedragen slechts 2 euro per sessie, die u bij ieder bezoek kunt betalen.

Wilt u graag eens meedoen? Dat kan nog tot juli en daarna weer vanaf de eerste donderdag in september! Meld u vooraf alstublieft aan.